Tuloksellinen sosiaalisen
median toimisto.

Tiedämme kokemuksesta, että sosiaalisen median tarpeet ja tavoitteet vaihtelevat yrityksittäin. Suosimmekin palvelujemme räätälöimistä saavuttaaksemme kanssanne teille parhaan lopputuloksen. Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö ja annan meidän ehdottaa kokonaisuutta, joka aidosti palvelee juuri teitä.

Koulutus

Autamme ymmärtämään sosiaalista mediaa ruohonjuuritasolta aina kokeneempiin osaajiin.

Ylläpito

Me huolehdimme kanavistasi, sisällöstäsi ja asiakaspalvelusta sosiaalisessa mediassa

Mainonta

Teemme tarkennettua mainontaa useissa eri some-kanavissa.

Kouluttaudu

Tarvitsipa yritys kertaluontoista koulutusta tai jatkuvaa kumppanuutta, räätälöimme sosiaalisen median koulutukset ja workshopit yrityksen tarpeiden mukaan. Koulutamme yksittäisen työntekijän, useamman henkilön tiimin tai koko organisaation ja huomioimme koulutuksissamme niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin sosiaalisen median osaajat.

Lisäksi luomme sosiaalisen median strategioita ja autamme yrityksiä ottamaan ensiaskeleet sosiaalisessa mediassa. Perusteellinen sosiaalisen median suunnittelu yhdistettynä ketterään tekemiseen tuo kilpailuetua teille.

Maailman tehokkainta mainontaa

Tarjoamme kohdennettua ja reaktiivista mainontaa eri sosiaalisen median kanavissa.

Sosiaalisen median kanavat tarjoavat markkinoijalle valtavan määrän dataa, jonka avulla mainontaa voidaan kohdentaa aina postinumeron tai tietyn kiinnostuksen kohteen tarkkuudella. Lisäksi voit hyödyntää kanssamme nettisivusi trafiikkia ja asiakasrekistereitäsi. Vaikka sosiaalinen mediassa läsnäoleminen on lähtökohtaisesti ilmaista, kohdennettu mainonta tuo sisällöt halutun kohderyhmän verkkokalvoille.

Lue lisää

Sosiaalisen median ylläpito

Me huolehdimme kanavistasi, sisällöstäsi ja asiakaspalvelusta sosiaalisessa mediassa. Ulkoistuspalvelumme tarjoavat asiakkaillemme aikaa keskittyä heidän ydinliiketoimintaan.

Suunnittelemme ja tuotamme sosiaalisen median sisältöjä sekä huolehdimme kanavien ylläpidosta ja asiakaspalvelusta myös arkityöaikojen ulkopuolella – joko itsenäisesti tai yhdessä asiakkaan kanssa.

Jätä soittopyyntö

Kaipaatteko neuvoa sosiaalisessa mediassa? Autamme ideoinnissa tai toimimme ulkoistettuna somekumppanina – tai jotakin siltä väliltä. Jätä meille soittopyyntö ja keskustellaan lisää tarpeistanne.