Instagram-palvelun yrityskäyttö on kasvanut viime vuosina ja kasvu jatkuu yhä. Instagram on myös panostanut yrityspalveluun enemmän. Se toi vuonna 2016 käyttöön esimerkiksi yritysprofiilit, jonka kautta seuraajat voivat suoraan ottaa yritykseen yhteyttä “ota yhteyttä”-nappulan kautta tai nähdä helposti yrityksen sijainnin karttapalvelun avulla. Törmäämme usein siihen, että yritys on kiinnostunut ottamaan Instagram -palvelun käyttöön, mutta uskoo sen ylläpidon vievän liikaa aikaa tai lupaavan Instagram-menestyksen jälkeen seuraajien kasvu ja sitoutuneisuus ei lähde enää kasvuun. Näiden kysymysten kanssa ei välttämättä tarvitse enää kamppailla. Mitä sanoisit, jos yrityksesi Instagram-seuraajat kasvaisivat tasaisesti ilman sen kummempaa rehkimistä tai yhden työntekijän täysipäiväistä some-panostusta?

Tarjoamme palvelun, jonka avulla kasvatamme Instagram-tilisi tuloksia. IGS-palvelun avulla voimme tehostaa Instagram-tilisi ja sisältösi tavoittavuutta, seuraajamäärää sekä yrityksen sanoman näkyvyyttä.

 

Asiakas-case

Testasimme IGS-palvelua asiakkaamme Instagram-tilillä, jonka avulla saatiin huikeat tulokset yrityksen Instagram-tilille. Seuraajien kasvu on ollut keskimäärin 340 seuraajaa per kuukausi, siitä hetkestä kun palvelu otettiin käyttöön. Seuraajat ovat suurimmaksi osaksi Suomesta, jossa kyseinen asiakas harjoittaa pääosin liiketoimintaansa.

Lisäksi asiakkaan Instagram-tilin sitoutuneisuus kasvoi yli 200% per julkaisu, kun verrattiin sitoutuneisuutta ennen palvelun käyttöönottoa ja viisi kuukautta palvelun käyttöönoton jälkeen.

 

Mitä IGS-palvelu tarjoaa?

Kasvata seuraajien määrää:
Uuden palvelun kautta kasvatamme teille relevanttien seuraajien määrää Instagramissa.

Kasvata sitoutuneisuutta:
Relevanttien seuraajien löytäminen kasvattaa sitoutuneisuutta, sillä heidän mieltymykset ovat samanlaiset yrityksenne brändin kanssa.

Kasvata vaikuttavuutta:
Yrityksenne vaikuttavuus Instagramissa kasvaa seuraajien määrän kasvun sekä sitoutuneisuuden lisäämisen mukana.

 

Miten IGS-palvelu toimii?

Aloitamme identifioimalla relevantteja käyttäjiä hyödyntämällä algoritmeja, jotka ottavat huomioon useampia muuttujia, kuten käyttäjien sosiaalisen median käyttäytymistä sekä mieltymyksiä Instagramissa ja demografisia tekijöitä (ikä, sukupuoli, asuinpaikkakunta jne).

Relevanttien käyttäjien löydyttyä seuraamme kyseisiä käyttäjiä teidän puolesta. Käyttäjät saavat ilmoituksen tästä ja katsovat yrityksenne Instagram-fiidiä.

Toimivan targetoinnin myötä käyttäjät tykästyvät yrityksenne Instagram-fiidiin, jolloin relevanttien seuraajien määrä kasvaa.

 

Mitä IGS-palvelu maksaa?

Hinta: 250 eur/kk + käynnistysmaksu 90 eur. Hintaan lisätään arvonlisävero 24%.

Sopimus on 3 kk määräaikainen, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 2 kk irtisanomisajalla.

 

Tilaukset ja lisätiedot

Ota yhteyttä numeroon +358 50 434 1485 tai sähköpostilla if.sk1508593409rowem1508593409os@ni1508593409leska1508593409s.ino1508593409t1508593409

Vaihtoehtoisesti voit täyttää sivun alla olevan yhteydenottolomakkeen ja otamme sinuun yhteyttä.